Worden Spätzle traditioneel gegeten met een lepel met saus(en) in Swabia?

Tobias Peters

Ze worden gegeten met een vork of mes met saus. En dat is het zo'n zin! Ik ben niet erg goed geïnformeerd over voedsel, dus ik moet u vragen: Is er een reden om Spätzle te eten met een lepel en saus? Het is niet voor het dessert, dat is zeker! Als je veel Spätzle over hebt, kun je het eten met een mes en een lepel met saus (ik wil dit niet eens proberen!). De meest traditionele Spätzle die je in Duitsland vindt is gemaakt met een sausje gemaakt van melk, room, boter, suiker en citroensap. In tegenstelling tot Hoe Kom Ik In Ketose is het daarom opvallend geschikter. U vindt een aantal andere traditionele recepten in de post Hoe Spätzle te maken: Basisrecepten. Echter, voor enige tijd heb ik geïnteresseerd in het maken van mijn eigen Spätzle met een saus en u hier enkele foto's vinden. In feite kostte het me ongeveer een week alleen maar om een kleine tutorial te maken, dus laten we eens kijken naar wat er gaat in het creëren van een Spätzle saus, en dan zie de saus zie je hier! Het recept vindt u in dit bericht is voor een gewone Spätzle gemaakt met een goede variëteit van boter, room, suiker en citroensap. Het is de eenvoudigste Spätzle recept dat ik ooit heb gemaakt en is niet eens zo pittig! Het recept hieronder zal maken 6-8 Spätzle (het zou zelfs meer kunnen maken, maar ik denk dat je het idee!).

2 el boter 2 el honing 2 el citroensap 2 el bloem 2 el melk 1 el zout 1 tl peper (optioneel) Instructies Snijd de boter in kleine stukjes. Dit kan echt opmerkelijk zijn in vergelijking met Kiprollade Oven. Gereserveerd. In een kleine steelpan, verwarm de honing en boter op middelhoog vuur tot net gesmolten. Is het mogelijk om antiek verzilverd bestek 'BM Regina 90' te kopen? Haal van het vuur en zet apart. Meng de bloem, melk, zout, peper en 2 el van de melk (gebruik een lepel als het niet genoeg is om alle bloem en melk te coaten. Doe het terug in de pan, breng het aan de kook, haal het van het vuur en voeg de resterende melk toe (het is belangrijk dat de melk niet te warm is om te koken). Als het warm is en begint te bellen, voeg de melk en klop voor ongeveer 2 minuten totdat de bloem volledig is opgenomen. Meng in een grote mengkom de boter en honing, citroensap, citroenschil en het sinaasappelsap en de honing. Voeg de suiker en klop op lage snelheid gedurende 2 minuten of totdat het wordt dik en romig. Voeg het ei toe en meng goed. Het mengsel moet dik en verdeelbaar zijn. Haal het van het vuur en zet apart. Als u wilt gebruiken zoals het is, voeg het citroensap en de rest van de suiker. Neem een lepel en meng het samen in je kom. Schep het eimengsel in het mengsel, zodat het de kom bedekt en het spreidt om een koepel rond de binnenkant van de kom te vormen. Plaats een stuk plastic folie op de top van de koepel. Zet de koepel in de oven en zet het vuur terug tot 220°F. U een andere lepel van het citroensap toevoegen als de koepel te dik schijnt. Laat 1,5 uur, of tot de buitenkant van de koepel is gouden.. Ook serviesgoed Test is de moeite waard een test run.