Wat gebeurt er met je tanden als je in het bestek bijt?

Tobias Peters

het smelt!

Mijn onderzoek naar het smelten van de tanden werd gestart als een manier om de CO2-voetafdruk van voedselproductie en -consumptie te verminderen. En toen ik besloot dat ik meer kon doen voor mensen die gezond willen eten, besloot ik het publiek te helpen door bestek milieuvriendelijker te maken.

Sinds 2011 heb ik geprobeerd om een verbetering te bewerkstelligen van de manier waarop voedsel wordt geproduceerd en geconsumeerd. Mijn bedoeling is om de hoeveelheid dierlijke producten te verminderen, en de hoeveelheid voedsel die verloren gaat.

Het belangrijkste doel van deze blog is om een bron voor mensen die willen een betere kennis over het milieu en de effecten van onze eetgewoonten hebben. Wat vind je van het smelten van tanden? Is het een goede of slechte zaak? Hoe gaan de statistieken en het wetenschappelijk onderzoek dat u gaat delen met het publiek? Als je iets toe te voegen aan het debat, voel je vrij om te schrijven over het in de commentaren hieronder.

Ik zou graag uw mening horen.

Als u geïnteresseerd bent in hoe ik kan helpen de mensen die echt willen betere voeding, voedsel en levensstijl advies hebben, ik heb een klein budget, en ik ben op zoek naar een klein team om me op weg. Waar is dit bestek? Als je een beetje extra hebt, zou ik dankbaar zijn. Als je met mij deel wilt uitmaken van deze nieuwe reis, laat het me weten! In mijn boek presenteer ik vele eenvoudige stappen die mensen kunnen volgen om betere lijners, gezondheidsliefhebbers en levenspaarden te worden. Als je een blogger bent en meer volgers wilt krijgen, volg me dan op twitter en Facebook. Ik ben op Google+ Pinterest, Youtube en in elke social media (Facebook, Youtube, Instagram en Twitter) vind je mijn werk. Ook serviesgoed Test is de moeite waard om te beginnen. Ik zal u bijgewerkt houden wanneer ik nieuwe artikelen in de toekomst vrijlaat. Ik hoop dat u geniet van het lezen van dit artikel en als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van meer informatie over het onderwerp van voeding, voedsel en voeding, vergeet dan niet om mijn boek te lezen: Mijn boek, The Healthy Way to Eat, is beschikbaar in het Engels, Frans en Spaans..