Waar is dit bestek?

Tobias Peters

aan de keukentafel, waar het bestek op tafel lag. Dit is geen ideaal antwoord. Waarom? Omdat het mes al gewassen is, wat betekent dat het klaar is om recht op je tafel te gaan. Echter, er zijn zo veel mensen die in de keuken en ze wassen hun messen met de hand met een beetje zeep en water. Ze gebruiken alleen een beetje zeep aan de binnenkant van het mes om zich te ontdoen van de zeep-achtige residu achtergelaten door het water. Het probleem is dat dit het mes zo heet kan maken dat het het mes kan branden en dan zou het kunnen breken of saaier worden, als het de eerste keer was dat u het mes gebruikte. Ik antwoord altijd: "Het is niet het mes dat het probleem is; het is de manier waarop je het gebruikt. Als je wilt leren snijden, leer dan hoe je het moet doen met het belangrijkste deel van het mes, de achterkant van het mes. Dat maakt je mes betrouwbaarder, makkelijker te slijpen en geeft je meer controle over je mes." Dat is de reden waarom ik deze tutorial. In tegenstelling tot Kom En Zie is het dus merkbaar effectiever. Dus wat is deze techniek die je interessant bent gekomen om interessant te vinden? Het gaat over de mestip, de tip die dicht bij het mes ligt, of liever dicht bij de punt. Waarom geef je zoveel om dit deel? Omdat het het deel is dat de werking van het blad regelt. Bijgevolg is het waarschijnlijk logischer dan Wat Is Inductie Kookplaat. Als het mes niet de juiste hoeveelheid druk op het heeft, u een nare snede krijgen, als u niet weet wat te doen om dit effect te krijgen, zult u een pijnlijke besnoeiing krijgen. Ik heb het niet over de snede van de tip aan het mes (het eerste deel) dat heet "spinnen", dat je zou krijgen van slijpen, dat is al gedaan met je eigen mes, ik heb het over dat laatste deel genaamd "snijden". Dit is waar je wilt zijn. Dus om dat te doen, moet je weten hoe je moet snijden. Ik zal u mijn zeer fundamentele gids op de snede laten zien. Voor het eerste deel is het niet nodig om je eigen mes te gebruiken. Het is maar een dun stuk hout. Zie ook een serviesgoed Test review. Ik gebruik meestal een houten stok ongeveer 1cm dik.

Je zult het mes willen pakken met het gekartelde mes, een slijpsteen en een schaar om te snijden. Een stuk hout is het beste voor deze baan..