Waar is deze Mega Round Spoon voor?

Tobias Peters

het is een besteksnijder ontworpen voor zware kookkunsten. Wat gebeurt er met je tanden als je in het bestek bijt? Het is niet een klein bestek, maar het zal alles van kleine, dunne plakjes vis tot een groot deel van uw steak snijden.

Nu kun je deze geweldige Mega Round Spoon proberen met dit geweldige recept van The Cutlery Queen. De Mega Round Spoon is ook zeer geschikt voor het gebruik om grote stukken vlees en groenten te bereiden. Het is een uitstekend item voor uw keukentafel, want het is een goede maat, het is zeer eenvoudig te gebruiken en het ziet er zo goed met de klassieke appel stijl kom op het handvat. Pak een paar vorken en ga naar het hakken. Ik gebruikte een klein rond brood als een medium stuk vlees. U deze Mega Round Spoon van Amazon hier kopen. Volg gewoon deze link om dit recept te krijgen. Nu deze komt in verschillende maten en vormen. Verder zal serviesgoed Test een proef. In dit bericht leert u over een aantal van hen.

Hier is een lijst van een aantal van de Mega Round Lepels die ik gebruikte bij het maken van deze bestek.

Ik zou je aanraden je eigen onderzoek te doen. Meer informatie vindt u op het internet. Ik gebruikte veel Amazon reviews in dit bericht.

Hier is een kleine video die ik heb gemaakt over het snijden en vormgeven van een set bestek en een aantal instructies voor uw keuken. Dit is een andere foto van hetzelfde project. Een bestek is een vrij delicaat apparaat. Het kan gemakkelijk worden gebroken met je vingers, en dit is wat er kan gebeuren als uw kinderen spelen met hen de hele dag, of als je niet ervoor zorgen dat uw kinderen hebben een set van scherpe messen voor het snijden. Ik wilde mijn eigen messen gebruiken voor dit project. De eerste snede die ik maakte was met mijn houten spies. Dit is een houten mes dat ik gekocht heb bij Home Depot. Het werd gebruikt voor het snijden van het bovenste deel van een boek van Duitse liederen. Het is 1 cm lang, maar heeft een scherp blad dat 5 mm dik is.

De houten spies wordt bij elkaar gehouden door een elastische band die ik met een scheermes knip. Na het verwijderen van de elastische band, sneed ik een gat aan het einde van de spies. Het is belangrijk dat de gaten een gat van gelijke grootte hebben om ervoor te zorgen dat de spies niet in twee delen zal splitsen. Wanneer de houten spies wordt opengesneden, kunnen de snijuiteinden gemakkelijk worden uitgetrokken. Ik hou van het ontwerp van deze spies, omdat het hout niet wordt gebruikt. Het hout wordt gesneden in de vorm van de foto op de spies. De onderkant van de houten spies heeft een scherp uiteinde, en een afgeronde einde met een klein gaatje erin..