Is 'verkeerd' eten onbeleefd?

Tobias Peters

Nee, het is gewoon een gewoonte. Met andere woorden, de gewoonte is niet 'slecht' per se. Maar het is een gewoonte dat mensen vaak onbewust bezig, en om de gewoonte te breken en om zich te ontdoen van het, moeten we de gewoonte uit ons eigen hoofd. Het is een daad van zelfreflectie.

Deze daad van zelfreflectie wordt 'zelfkennis' genoemd en wanneer we op deze manier handelen, worden we ons bewust van en staan we open voor ongelijk. We worden eraan herinnerd hoe we vaak op een verkeerde manier handelen en dat we die gewoonte moeten doorbreken. Neem ook een kijkje op een Elektrische Cv Ketel Met Warmtepomp review. Bijvoorbeeld: ik ben schuldig aan het vaak kopen van dingen uit de supermarkt. Ik heb niet de gewoonte om mijn fruit te snijden, ik doe het toch, en het is een gewoonte die ik soms onbewust doe. Ik zou dit moeten doen. Dit is indrukwekkend in vergelijking met Popcorn Pan Kampvuur. Maar ik voel me niet schuldig. Ik doe niets verkeerd. Waarom? Omdat mensen vaak te horen hebben gekregen dat ik dit niet zou moeten doen. In deze blog zal ik uitleggen wat je doen om dit te laten gebeuren. Laat ik beginnen met uit te leggen dat het mogelijk is om te doen wat ik hier zal uitleggen. Dus daar gaan we!

Dus waarom heb ik een blog gemaakt over mijn bestek?

Ik ken veel mensen die gepassioneerd zijn over messen en die niet geïnteresseerd zijn in het maken van hun eigen bestek. Maar dat is begrijpelijk. Er is geen substituut om het zelf te doen. En toen ik het succes van mijn vorige blog zag, had ik het gevoel: Ik wil niet opgeven op snijden voor altijd. Dus ik zal blijven schrijven over.

Ik weet dat sommige mensen die net beginnen in deze hobby denken dat hun messen zal eeuwig duren. Ze zullen te moeilijk zijn om te leren gebruiken. Dit is precies wat het onderscheidt van andere producten zoals serviesgoed Test.

Maar de waarheid is dat deze messen je net zo veel tijd zullen kosten om te leren als een echt mes. Je zult gefrustreerd en gefrustreerd raken. Maar je zult een manier vinden om het te doen. Ik heb fouten gemaakt. Sommige zijn mijn eigen fouten. Ik heb gewoon geen manier gevonden om het te overwinnen. Het is hetzelfde met elke persoon die een fout maakt. Ik heb net een andere manier gevonden en ik doe het.

Dus, als je het moeilijk vindt om een oplossing te vinden, of je hebt een probleem en het is een eenvoudig probleem, probeer dit je voor te stellen. Je zet gewoon het mes dat je wilt, het mes dat je nodig hebt, het mes dat in je hand past, in de juiste volgorde op de tafel, en dan haal je het mes van de tafel, leg het op een tafel, en je gebruikt een schaar om het mes te snijden. Het zal goed voelen! Het zal juist zijn. Het mes op de tafel zal niet worden gesneden..