contacteer mij

Tobias Peters

Neem contact met mij op

Gebruik altijd goede manieren om beleefd te zijn. Beledig de intelligentie van de ander niet. Maak geen misbruik van het systeem, als het systeem geeft u een slecht antwoord u proberen en contact opnemen met de systeemprovider. Niet spammen, gebruik gewoon je eigen woorden. Doe geen valse beloftes, hou je aan je beloftes. Respecteer altijd de tijd die je besteedt om vragen te beantwoorden. U hoeft niet binnen een uur een antwoord te geven, maar u moet op de juiste manier antwoorden, gelieve geen beloftes te doen dat u de vragen niet snel beantwoorden. Vergeet niet, je hebt een deadline, vergeet niet. Wees voorbereid op een heleboel berichten, krijgt u veel antwoorden, maar uw vragen kunnen degenen die u de meeste antwoorden te krijgen. Als u geen positief antwoord van de systeemprovider krijgen, hoeft u zich geen zorgen te maken, vraag de provider of hij/zij het antwoord naar u kan sturen..

Als u contact met mij wilt opnemen, u mij een PM sturen via PM (op mijn facebook) of per e-mail:

Ik wil ook vermelden, dat ik niet een "echte" ontwerper, ik ben een freelance grafisch ontwerper. Ik doe dit omdat ik hou ervan en het is de belangrijkste passie van mijn leven.

Ik hoop dat je de foto's leuk vindt, ik zal proberen om meer informatie te geven wanneer ik ze op deze blog zal plaatsen.

Let op, dat ik alles gedaan wat ik kon, dit is slechts een eerste versie van mijn logo (gewoon om het uit te testen een beetje). Zoals je zien heb ik een beetje een puinhoop met de kleuren en het spijt me. Ik weet dat ik kon hebben gemaakt van de kleuren duidelijker, maar ik heb echt een hekel rommelige graphics, dus je zien hoe mijn logo is niet goed (en dat is omdat ik niet mijn logo te testen met andere kleuren). Het uiteindelijke logo moet mooi en duidelijk wel. Ik hoop dat jullie mijn logo leuk zullen vinden.

Onze openingstijden