About me

Tobias Peters

Ik heb veel ervaring omdat ik al meer dan 15 jaar een professionele chef-kok, ober en cateraar ben. In de afgelopen 5 jaar heb ik een actieve rol gespeeld in de Nederlandse foodscene en heb ik meegegroeid met het promoten van het idee van lokaal eten. Ik denk dat we moeten proberen onze gemeenschap zoveel mogelijk te laten groeien en ik wil graag wat praktische hulp op dit gebied bieden. Daarom vraag ik om uw hulp om genoeg geld in te zamelen om de huur voor mijn appartement te betalen en om mijn volgende boek te betalen.

Ik ben student aan een universiteit in Nederland en ik ben op een lange reis naar het buitenland geweest, naar Parijs, Madrid, Parijs, Madrid en Brussel. Tijdens mijn tijd in Nederland woonde ik bij mijn vriendin, die voor een lokaal restaurant werkt..

Toen ik deze blog in 2017 begon, had ik veel verwachtingen te verwezenlijken. De hoop was om een blog over mijn ervaringen en werk te creëren. Toen ik begon met de eerste bestek post te doen, dacht ik dat dit een nieuwe start. Maar ik realiseerde me dat ik niet kon verwachten dat meer dan een paar mensen om het te lezen, en dat ik in staat zou zijn om een geweldige blog te maken over een zeer beperkt budget. Dus begon ik mijn eigen budget te creëren. Deze blog zou bevatten alle informatie die ik wilde opnemen. Deze blog gaat ook over mijn leven en de mensen die ik ken. In de eerste post heb ik een foto van mijn mooie dochter en mijn ex-vriendin en ze zijn zo mooi. In de tweede post heb ik niet alleen bestek, maar ook een aantal van de recepten die ik gebruikte als inspiratie. Nu ben ik bezig met drie bestek posten in een. Als u geïnteresseerd bent in het lezen van de rest van deze blog, hier ga je:

Het laatste bericht bevat twee recepten..

In 2017 werd ik geïnterviewd door Woot over bestek en de messenwereld. Check het hieronder en volg de blog hier voor meer.

Wat is de bestekindustrie?

De bestekindustrie in Zuid-Afrika is heel anders dan op de meeste andere plaatsen in de wereld. Er zijn veel verschillende markten die de bestekindustrie bedient, variërend van kleding tot de keuken. In feite, in Zuid-Afrika, hebben we een interessante en spannende mesmarkt. Het heet "Pantone SA" en het is al sinds 1998. Dus het is best cool en ik wilde er een beetje over weten.

Pantone SA, zoals u weet, is een bedrijf dat de kleuren maakt voor de voedingsindustrie. Dus het is een markt die eten en drinken omvat, evenals home decor. En het is ook belangrijk voor fabrikanten, maar ook voor consumenten om Pantone kleuren te gebruiken om zaken als groenten en fruit rassen te vertegenwoordigen..

In sociale media, u mij vinden in de opmerkingen sectie van een post, meestal vragen of er informatie over bestek of als er een aantal nuttige tips. Ik heb veel vrienden, maar ik kan niet tellen hoeveel van hen zijn het snijden van hun eigen messen als het niet echt mogelijk is en ik zou zeer verbaasd zijn als ik had. Het is ook hetzelfde voor mijn messen. Als ik iets heb om bij te dragen aan je mesreis, deel dan alsjeblieft. Als je me je mes gaat geven, wees dan vriendelijk, eerlijk en to the point, met foto's, zodat ik je kan laten zien hoe je het moet gebruiken. Lees ook de instructies in deze gids, die alles uitleggen, maar als je problemen hebt raad ik je aan om deze stap voor stap gids te volgen.

Wat is het bestek dat ik moet weten?

Meestal over messen met het handvat gemaakt van hout, maar met een verstelbare rug of met een frame dat is ontworpen voor het specifieke mes..